Ρεκόρ απώλειας βάρους

Ρεκόρ απώλειας βάρους

jordan-tirekidis

Η Ελληνοαυστραλιανή Ιορδανία Τιρεκίδη, έσπασε ρεκόρ απώλειας βάρους, χάνοντας 204 κιλά σε ένα χρόνο, με τη μέθοδο της ύπνωσης.

Η ιστορία του μεταδόθηκε στο χθεσινό επεισόδιο του “A Current Affair”, στο Κανάλι 9.

Πριν από δύο χρόνια, η Ιορδανία ζύγιζε πάνω από 300 κιλά. Η ζωή της ήταν ένας εφιάλτης.

Έπρεπε να ενδύεται με custom made ρούχα, οδηγούσε ένα custom made αυτοκίνητο,και δεν μπορούσε να θυμηθεί την τελευταία φορά που πήγε στην παραλία, ή είχε μια έξοδο σε κάποιο εστιατόριο.

Η 47χρονη γυναίκα άρχισε να παίρνει βάρος όταν ανέλαβε την οικογενειακή επιχείρηση, όπου, λόγω έλλειψης χρόνου άρχισε να τρώει ανθυγιεινά fast food.

Ωστόσο, η ίδια πιστεύει ότι η τάση προς την παχυσαρκία ξεκίνησε πολύ πριν, σε ηλικία 9 ετών, όταν της αφαίρεσαν τις αμυγδαλές, και άρχισε να τρώει ανθυγιεινές λιχουδιές.

Η ζωή της άλλαξε, όταν γνωρίστηκε με τον υπνωτιστή Mark Stephens, ο οποίος πιστεύει ότι «η ύπνωση είναι ο μόνος τρόπος για να ενεργοποιηθεί το μυαλό, να αλλάξει συνήθειες.

Οι δύο τους άρχισαν να εργάζονται από κοινού, προκειμένου να βοηηθεί η Ιορδανία να αλλάξει τον τρόπο ζωής της. Άρχισε να τρώει υγιεινά και ασκούνταν σε καθημερινή βάση.

“Ήμουν άρρωστη και κουρασμένη, και ήξερα ότι έπρεπε να κάνω κάτι για να διεκδικήσω εκ νέου τη ζωή μου”, είπε η κ. Τικερίδη.

Αργά, αλλά σταθερά άρχισε να χάνει βάρος, έως ότου έσπασε ρεκόρ, με την απώλεια των 204 kg.

Η κ.Τικερίδη, ζυγίζει σήμερα 107 κιλά, και σχεδιάζει την τοποθέτηση 20 κιλών σε μύες, προκειμένου να αντιμετωπίσει την χαλάρωση, ενώ έχει ήδη υποστεί μια εγχείρηση γλυπτικής σώματος.

NO COMMENTS

Leave a Reply