Το Βασίλειο του Παραμυθιού

Το Βασίλειο του Παραμυθιού

Οι πιο πλούσιοι Αυστραλοί ψυχαγωγοί, οι Wiggles, ετοίμασαν ένα τηλεοπτικό σόου, στο οποίο δε θα χρειάζεται να φορούν πολύχρωμα κοστούμια. Για πρώτη φορά, έφτιαξαν μια εκπομπή χωρίς το διάσημο παιδικό τους μουσικό γκρουπ και σχεδιάζουν να το πουλήσουν σε όλο τον κόσμο.
Το πνευματικό παιδί του μπλε Wiggle, Anthony Field και του αδερφού του Paul, που είναι και ο παραγωγός και σκηνοθέτης της ομάδας, Το Βασίλειο του Παραμυθιού είναι ένα παιδικό πρόγραμμα που βασίζεται σε γνωστά νηπιακά τραγουδάκια. Τώρα κανένας τους δεν είναι Έλληνας ή ελληνικής καταγωγής. Πώς έμαθαν λοιπόν την ελληνική λέξη παραμύθι; Φαίνεται ότι η απάντηση είναι η Michaela Patisteas. Παρά το γεγονός ότι ο Field υπήρξε «Εργένης της Χρονιάς» σύμφωνα με το περιοδικό Cleo, παντρεύτηκε την ελληνικής καταγωγής Michaela Patisteas το 2003.
Με 30 ήδη έτοιμα ημίωρα επεισόδια, οι Fields προγραμματίζουν να παρουσιάσουν το νέο τους σόου στο αναγνωρισμένου κύρους MIPCON συνέδριο στη Γαλλία, την παγκόσμια αγορά της τηλεόρασης, την επόμενη βδομάδα. Το σόου θα ξεκινήσει να προβάλλεται στην Αυστραλία στο Κανάλι 9 στις 10 Νοεμβρίου.

NO COMMENTS

Leave a Reply