ΕΝΑΡΞΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ ΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΚΟΣΜΟΣ

ΕΝΑΡΞΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ ΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΚΟΣΜΟΣ

image

Το Delphi Bank 23ο Ελληνικό Φεστιβάλ Κινηματογράφου ανακοίνωσε σήμερα, την Αυστραλιανή Πρεμιέρα της ταινίας Ένας Άλλος Κόσμος, με πρωταγωνιστή της ταινίας τον βραβευμένο με Όσκαρ J.K. Simmons, η οποία θα αποτελέσει το ξεκίνημα του δωδεκαήμερου Φεστιβάλ (Οκτώβριος 12-23, 2016) στον κινηματογράφο Palace, στην Norton St την Τρίτη 11 Οκτωβρίου, 2016. Η προπώληση των εισιτηρίων θα ξεκινήσει την Πέμπτη 04 Αύγουστου, μέσω της ιστοσελίδας www.palacecinemas.com.au ή μέσω τηλεφώνου στο 02 9361 5398.

Το ρομαντικό δράμα σε σενάριο και σκηνοθεσία του εξαίσιου Χριστόφορου Παπακαλιάτη, ο οποίος έχει και πρωταγωνιστικό ρόλο, είναι το πιο επικερδές Ελληνικό σενάριο από το 2009. Με φόντο την σύγχρονη Ελλάδα, η ταινία Ένας Άλλος Κόσμος αναφέρεται σε τρεις ξεχωριστές ιστορίες αγάπης Ελλήνων με Αλλοδαπούς. Οι αφηγήσεις αντιπροσωπεύουν μια διαφορετική γενιά που ερωτεύεται κατά τη διάρκεια της ευρωπαϊκής κρίσης, οι οποίες τελικά συνδέονται σε μια ενιαία ιστορία.
J.K. Simmons μας αναφέρει, «[Η ταινία Ένας Άλλος Κόσμος] Έχει το άρωμα μιας ελληνικής ταινίας, αλλά επίσης διαθέτει και την ποιότητα διεθνών προδιαγραφών. Ο Χριστόφορος ως συγγραφέας, σκηνοθέτης και ηθοποιός αποτέλεσε τριπλή πρόκληση και [ήταν] πραγματική απόλαυση η συνεργασία μας.»

«Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που θα γίνει η έναρξη του Φεστιβάλ με την δεύτερη ταινία του Παπακαλιάτη. Η ταινία Ένας Άλλος Κόσμος αποδεικνύει ότι παρά την σκληρή πραγματικότητα, η Ελλάδα εξακολουθεί να είναι ένα μέρος όπου η αλήθεια, η ομορφιά και η ανθρωπιά υπάρχει,» επισημάνει η Πρόεδρος του Φεστιβάλ, Νία Καρτέρη.

image

image

Μείνετε συντονισμένοι ώστε να μάθετε σύντομα για τη συναρπαστική γκάμα των ταινιών διαλογής του Φεστιβάλ και τους εκλεκτούς καλεσμένους που θα παρευρεθούν.
Για 22 χρόνια, το Ελληνικό Φεστιβάλ Κινηματογράφου έχει φιλοξενήσει μερικές από τις καλύτερες ταινίες του Ελληνικού Κινηματογράφου στο Αυστραλιανό κοινό. Φέτος θα αγαπήσετε ξανά τις ταινίες με ιστορίες που αφορούν την πλούσια Ελληνική αρχαία κουλτούρα και τον πολιτισμό.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ:

ΓΕΓΟΝΟΣ: Ένας Άλλος Κόσμος – Βραδιά έναρξης του Delphi Bank 23ου Ελληνικού Φεστιβάλ Κινηματογράφου
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: Τρίτη 11 Οκτωβρίου, 2016
ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ: Palace Norton Street
99 Norton Street, Leichhardt, NSW 2040
ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ: $45, διαθέσιμα μέσω www.palacecinemas.com.au ή 02 9361 5398

ΓΕΓΟΝΟΣ: Το Delphi Bank 23ο Ελληνικό Φεστιβάλ Κινηματογράφου
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: Τετάρτη 12 Οκτωβρίου – Κυριακή 23 Οκτωβρίου, 2016
ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ: Palace Norton Street
99 Norton Street, Leichhardt, NSW 2040
ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ: www.greekfilmfestival.com.au
FACEBOOK: www.facebook.com/GreekFilmFestival

NO COMMENTS

Leave a Reply