Η “Χρύσπα” ξεσήκωσε τη Μελβούρνη σε μία μόνο εμφάνιση

Η “Χρύσπα” ξεσήκωσε τη Μελβούρνη σε μία μόνο εμφάνιση

IMG_1935

Ήρθε, μάγεψε κι έφυγε, αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις, όχι μόνο για το πολύ όμορφο πρόγραμμα που παρουσίασε, αλλά και για τη θετική ενέργεια που μετέδωσε σε όλους όσοι είχαν την τύχη να την απολαύσουν, το βράδυ της περασμένης Παρασκευής 18 Σεπτεμβρίου στην “Κίνηση”, στην Μελβούρνη.

Η Χρύσπα
Η Χρύσπα

Η ξεχωριστή Χρύσπα, με τη φωνή, το χαμόγελο, το χορό και την αύρα της, κατάφερε να ξεσηκώσει γυναίκες και άντρες που γέμισαν την “Κίνηση” για να την απολαύσουν.
Ήρθε για μία και μοναδική εμφάνιση στην Αυστραλία και επέστρεψε αμέσως για την Ελλάδα, όπου ετοιμάζεται για μια πολύ δημιουργική και πολυάσχολη σεζόν.

IMG_1934

Λίγες στιγμές πριν βγει στην πίστα, βρήκε λίγο χρόνο να μας πει δυο λόγια για την πολύ σύντομη επίσκεψή της στην Αυστραλία και τα μελλοντικά της σχέδια:

Πρώτη φορά επισκέπτεσαι την Αυστραλία;

– Πράγματι, έρχομαι πρώτη φορά, αλλά ήταν κάτι που το ήθελα καιρό. Όταν με κάλεσαν οι διοργανωτές Ελισάβετ Κοκκινάκη και Hadi Harik, της εταιρίας Hk Entertainment, ενθουσιάστηκα και το έκανα χωρίς δεύτερη σκέψη, παρ’ ότι το ταξίδι είναι πολύ μεγάλο και ήρθα για μία εμφάνιση. Είμαι πολύ συγκινημένη, που οι συμπατριώτες μου εδώ, με τίμησαν με την παρουσία τους και την υποστήριξή τους, κάνοντας sold out αυτή την πρώτη εμφάνισή μου. Θέλω να τους ευχαριστήσω μέσα απ’ την καρδιά μου και να τους πω ότι είναι πολύ μεγάλη τιμή αυτό για μένα.

Από αριστερά: Ελισάβετ Κοκκινάκη, Χρύσπα, Hadi Harik
Από αριστερά: Ελισάβετ Κοκκινάκη, Χρύσπα, Hadi Harik

Τι ετοιμάζεις για την συνέχεια;

– Τώρα κάνω πρόβες, για το επόμενο πρόγραμμα, που θα είναι στο “Frangelico”, μαζί με τον Αντύπα και το Χρήστο Μενιδιάτη, ενώ θα είμαι επίσης και στο Κολωνάκι, σε ένα πολύ ωραίο μπαράκι, το οποίο ονομάζεται «Παρέα» και που ήμουν και πέρυσι με τις «Χρυσπο-βραδιές», που είχαν πολύ μεγάλη επιτυχία.

IMG_1931

-Έμαθα ότι ανοίγεις και νέα παράγραφο στην καριέρα σου…

– Σωστά! Ξεκινάω σε μια παιδική παράσταση, με τίτλο «Μια πεντάμορφη…τέρας», στο Θέατρο Αθηνών, μαζί με την Μαρία Κορινθίου, τον Πέτρο Μπουσουλόπουλο, τον Νίκο Χρηστίδη που έχει γράψει και το έργο, την Ευτυχία Φαναριώτη και πολλούς ακόμη αγαπημένους συντελεστές. Την παράσταση σκηνοθετεί και έχει γράψει την μουσική ο συνεργάτης μου ο Γιάννης Μιχαήλ.

-Πως προέκυψε αυτή η νέα παράγραφος;

– Όταν μου το πρότεινε ο Γιάννης, ένιωσα ότι θα είναι μια πρόκληση για μένα και μου άρεσε που θα έχω ένα εντελώς νέο και δύσκολο κοινό που δεν είχα ποτέ: τα παιδιά.

Βγαίνοντας στην πίστα η Χρύσπα τα… σάρωσε όλα! Με ένα της νεύμα σηκώθηκαν πρώτα όλες οι γυναίκες στην πίστα και σε λίγο ακολούθησαν και οι άντρες. Ήταν μια καταπληκτική βραδιά στην «Κίνηση» και όλοι οι παρευρισκόμενοι γλέντησαν με την ψυχή τους.

IMG_1933

 

Ο συνεργάτης μας Μπάμπης Πετράκης, με την Χρύσπα
Ο συνεργάτης μας Μπάμπης Πετράκης, με την Χρύσπα

Φωτογραφίες: Κώστας Ντεβές

NO COMMENTS

Leave a Reply