Η δεύτερη γενιά της Παλλεσβιακής Ένωσης Μελβούρνης αναλαμβάνει πρωτοβουλίες

Η δεύτερη γενιά της Παλλεσβιακής Ένωσης Μελβούρνης αναλαμβάνει πρωτοβουλίες

DSC_0302smallΟ πρώτος χορός για τη δεύτερη γενιά της Παλλεσβιακής Ένωσης Μελβούρνης και Βικτώριας διοργανώθηκε με φιλανθρωπικό σκοπό,  τα κέρδη του οποίου θα διατεθούν στο Μικτό Κέντρο Διημέρευσης Ημερήσιας Φροντίδας για Άτομα με Ειδικές Ανάγκες “Η Κυψέλη” στη Μυτιλήνη, για κάλυψη αναγκών και εξοπλισμού του κέντρου.

 DSC_0286small

Η ανακοίνωση της Ένωσης αναφέρει χαρακτηριστικά: “Το ενδιαφέρον και η αγάπη μας για την πατρίδα, το όμορφο νησί μας και τους συντοπίτες μας, δε μπορούσε να μας αφήσει αδιάφορους για τις δύσκολες στιγμές που περνάει ο τόπος μας. Έτσι αποφασίσαμε, δειλά, μια ομάδα της δεύτερης γενιάς της Παλλεσβιακής, να ευαισθητοποιηθούμε και να γίνουμε μπροστάρηδες, στην ενημέρωση, συνεργασία και κάλυψη αναγκών του νησιού μας, να προβάλουμε τις ομορφιές του τόπου μας και να έχουμε μια πιο άμεση επαφή με τους διοικητικούς υπευθύνους της Λέσβου”.

DSC_0294small DSC_0319small

Η εκδήλωση έλαβε μέρος στο κέντρο “Kinisi live” στις 19 Ιουνίου 2015. Παραβρέθηκαν 142 άτομα σε ένα πολύ όμορφο και διασκεδαστικό περιβάλλον. Το σύνολο του κέρδους ανήλθε στις $7490, από τα οποία $2237.50 θα διατεθούν στη φάρμα της Παλλεσβιακής Ένωσης, σαν δείγμα ευγνωμοσύνης για τη συμπαράσταση και εμπιστοσύνη του κεντρικού συμβουλίου της Παλλεσβιακής. $5252.50 , θα διατεθούν αποκλειστικά στο Kέντρο ” H Κυψέλη ” της Μυτιλήνης, για αγορά ειδικού εξοπλισμού                (ενεργοπαθητικό ποδήλατο : ένα ειδικό ηλεκτρονικό ποδήλατο ενεργητικής και παθητικής κινησιοθεραπείας άνω και κάτω άκρων) και κάλυψη μεταφορικών αναγκών των μελών του κέντρου.

 

DSC_0308smallDSC_0319smallDSC_0329small

Το αισιόδοξο μήνυμα της δεύτερης γενιάς είναι: “Δεσμευόμαστε στη δημιουργία παρόμοιων εκδηλώσεων στο μέλλον και στη διατήρηση της Παλλεσβιακής Ένωσης με απώτερο σκοπό την προώθηση των ηθών και των εθίμων μας στις επόμενες γενιές” !

Οι οργανωτές της εκδήλωσης ήταν: Βάτου Σοφία, Εγγλέζος Δημήτρης, Κατσιάνος Στέλιος, Καλφαδέλλης Πολ, Λαγουτατζής Κώστας, Φιλιανός Στρατής, Φονιάς Δούκας.

1 COMMENT

  1. […] Τα χρήματα αυτά, είχαν συγκεντρωθεί  σε έναν πολύ επιτυχημένο χορό, που είχε διοργανώσει η δεύτερη γενιά της Παλλεσβιακής Ένωσης τον περασμένο Ιούνιο και είχαμε προβάλλει εδώ. […]

Leave a Reply