Το βραβείο της Φροντίδας και τα Βραβεία Προσωπικού

Το βραβείο της Φροντίδας και τα Βραβεία Προσωπικού

 

ACSA Award Seal 2015_VIC_Organisation AwardSmallStaffAwards1

Η Παρασκευή 22 Μαΐου, ήταν μια ξεχωριστή μέρα για την Φροντίδα για δύο λόγους. Ο πρώτος λόγος είναι ότι η Φροντίδα πήρε το 2ο βραβείο, μεταξύ όλων των ιδρυμάτων φροντίδας ηλικιωμένων της Βικτώριας. Αυτή η πολύ σημαντική διάκριση για την Φροντίδα, ανακοινώθηκε από την ACSA Victoria (Aged & Community Services Australia), που είναι ο Εποπτεύων Οργανισμός για όλα τα κοινωφελή ιδρύματα της Βικτώρια, σε μια φαντασμαγορική εκδήλωση, που έγινε σε μια αίθουσα στον 34ο όροφο, του πύργου της τράπεζας ΑΝΖ στο κέντρο της Μελβούρνης.

StaffAwards2Ο δεύτερος λόγος ήταν η Ετήσια Τελετή Βράβευσης του προσωπικού της Φροντίδας, που διοργανώθηκε για 11η χρονιά από το τμήμα Ανθρώπινου Δυναμικού και έγινε στην αίθουσα Beau Monde International, που βρίσκεται στην περιοχή Doncaster East. Σε μια πολύ ζεστή ατμόσφαιρα και έντονο συγκινησιακό κλίμα, απονεμήθηκαν διακρίσεις σε τρεις κατηγορίες. Η πρώτη κατηγορία αφορά στις μακροχρόνιες υπηρεσίες και απονεμήθηκαν βραβεία και αναμνηστικά δώρα σε 32 μόνιμους εργαζόμενους, που εργάζονται στη Φροντίδα από 5 ως 25 έτη. Η δεύτερη κατηγορία αφορά σε 37 εργαζόμενους της Φροντίδας, οι οποίοι επιλέχθηκαν από τα εκτελεστικά στελέχη του οργανισμού και είχαν προταθεί από τους συναδέλφους τους για την προσφορά τους  και στους οποίους απονεμήθηκε μία βεβαίωση αναγνώρισης της προσφοράς τους και ένα μικρό δωράκι. Η τρίτη κατηγορία βραβείων προσωπικού αφορούσε ένα άτομο, την κα Τέρι Σέβας  για την εξέχουσα συνεισφορά της ως εργαζόμενη στην Φροντίδα.

StaffAwards4StaffAwards3StaffAwards5

Ο Πρόεδρος της Φροντίδας κ. Σάκης Ζαφειρόπουλος, αφού καλωσόρισε τους προσκεκλημένους, εξέφρασε την υπερηφάνεια του για την δεύτερη θέση που κατέλαβε η Φροντίδα ανάμεσα σε όλα τα γηροκομεία της Βικτώριας και τόνισε ότι το υψηλό επίπεδο υπηρεσιών που προσφέρει ο οργανισμός, οφείλεται κυρίως στην αφοσίωση και την αυταπάρνηση που δείχνουν όλοι οι εργαζόμενοι για τον κοινό σκοπόπου δεν είναι άλλος, παρά η βελτίωση της ποιότητας ζωής των ηλικιωμένων μας.

Την εκδήλωση παρουσίασε αναπληρώνοντας τον Γενικό Διευθυντή, ο κ. Δημήτρης Σγαντζονύχας και παραβρέθηκαν εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου, εκτός από τον Πρόεδρο κ. Σάκη Ζαφειρόπουλο, η Αντιπρόεδρος κα. Φαίη Σπιτέρη, ο Ταμίας κ. Ιάκωβος Φρονίστας, ο Γραμματέας κ. Νεκτάριος Θώδος και τα μέλη κ. Παύλος Μαυρουδής, Prof. Τζορτζίνα Τσολίδη και  Δρ. Όλγα Κανιτσάκη.StaffAwards6StaffAwards7StaffAwards8

R-efistore_701

NO COMMENTS

Leave a Reply